U bent van

harte welkom op

onze school!

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Aanmeldformulier

Beste ouders en/of verzorgers,

Wilt u uw kind aanmelden op onze school? Dit kan het hele schooljaar rond. Er is één keer per jaar een open dag, meestal aan het begin van het kalenderjaar. Dit jaar is dat 28 maart 2023.

Wanneer uw kind 3 jaar en 9 maanden is krijgt u een aanmeldformulier, dit is sinds augustus 2014 verplicht in het kader van passend onderwijs. Dit aanmeldformulier is een vragenlijst met betrekking tot de ontwikkeling van uw kind.

Het inschrijven gebeurt op het moment dat het kind daadwerkelijk geplaatst wordt op de school. Bij aanmelding mogen we slechts enkele gegevens vragen. Bij inschrijving zal u een nieuw formulier ontvangen waarop we andere gegevens van uw kind en van u vragen.

 

 

Aanmelden leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte

Voor leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte bestaat een speciale procedure, neem hiervoor contact met ons op.

Aanmelding leerlingen hogere groepen en/of van andere basisschool

Bij verhuizing uit andere plaatsen of bij leerlingen afkomstig van andere basisscholen wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde groep. Definitieve plaatsing is pas mogelijk na het inwinnen van inlichtingen bij de school van afkomst en na de ontvangst van het onderwijskundig rapport. Onder de basisscholen in Harderwijk bestaat er een convenant waarin vermeld staat dat er in principe geen leerlingen worden overgenomen gedurende het schooljaar. In uitzonderingsgevallen gaan we uit van 'maatwerk' tussen de scholen. 

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan onderstaande vragen in en klik op verstuur. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Download hier de Regeling Toelating voor meer informatie over ons aanmeld- en toelatingsbeleid. 

School video

Onze nieuwsbrieven

Lees onze frisse nieuwsbrieven door op de foto te klikken!