U bent van

harte welkom op

onze school!

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Kom kennis maken op het Talent!

 

Op de vraag waarom ouders gekozen hebben voor Het Talent als school voor hun kind(eren) kunnen er verschillende mooie antwoorden komen. Toch vallen twee aspecten op; de professionaliteit van de school en de kleinschaligheid. Met andere woorden, onze school werkt hard en goed aan de bekende schoolvakken rekenen, lezen, spelling en begrijpend lezen, maar besteedt ook veel aandacht aan een brede talentontwikkeling door middel van wereldoriëntatie, kunstzinnige vorming, Engels, techniek en (veel) meer. En tegelijkertijd zijn we geen grote school, geen leerfabriek en onze kinderen zijn geen toetsscores of rapportcijfers. Er is aandacht voor elk kind, we kijken naar overeenkomsten en we leren van verschillen. 

Een tekst als hierboven is natuurlijk fijn om te lezen, maar het is veel interessanter om eens te komen kijken op school. Dan zie je al die mooie woorden in de praktijk. Ouders die interesse hebben in Het Talent als mogelijke school voor hun kind(eren) worden van harte uitgenodigd om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek met een rondleiding. Gemiddeld nemen we daar een uur de tijd voor. In het kennismakingsgesprek vertellen we waarom we blij zijn met onze school en kunnen ouders al hun vragen stellen. Vervolgens nemen we een kijkje in de klaslokalen. Aan het einde van de kennismaking hebben ouders hopelijk voldoende informatie meegekregen om op een later moment een goede en bewuste keuze te maken voor hun kind(eren). En anders wordt er een tweede gesprek gepland!

U kunt een kennismakingsgesprek aanvragen op verschillende manieren. Door te bellen met school (0341 - 427 427), een mail te sturen naar hettalent@stichtingproo.nl of door onderaan deze pagina vrijblijvend de gevraagde gegevens in te vullen. 

Hopelijk tot gauw!
Het team van Het Talent.

School video

Onze nieuwsbrieven

Lees hier onze nieuwsbrieven!